Zomer Mijas / Costa del Sol | Provincie Malaga


Imágenes

Omschrijving

De zomer in Mijas loopt van juni tot september. Gedurende deze maanden blijft de temperatuur steeds hoog in de 20 met pieken in juli en augustus over de 30 graden.

Alhoewel de temperatuur erg hoog is brengt de koele zeebries verfrissing en is de gevoelstemperatuur aangenaam. De zee temperatuur in de zomer varieert tussen de 19 en 22 graden, met hogere waarden van soms 25 graden. Perfect voor een duik in de zee. De temperatuur van de zwembaden in de vakantie huizen en hotels varieert afhankelijk van de hoeveelheid water toevoer en de temperatuur van het aangevoerde water.

Tijdens dit seizoen heeft u een gemiddelde van 11 uren zon per dag! Aan de Costa del sol heeft u zelden of nooit regen in de de maanden juli en augustus. In june en september, is een 2 à 3tal dagen regen per maand normaal. Tijdens deze periode van het jaar, kan u zelfs als de weersvoorspelling u regen aankondigt, al na een paar uurtjes regen weer genieten van het zonnetje op het strand.

Aan de kust van de provincie Malaga, kan u een dichte mist waarnemen gedurende de ochtend, welke veroorzaakt wordt door de warme lucht die van Afrika komt. Deze mist klaart op in de late ochtend. Het klimaat in Mijas is ideaal om van een aangename zomer te genieten zonder extreme hitte. Dit is de reden waarom eveneens vele Spaanse families naar de Costa del Sol komen voor hun zomer vakantie.

Contact

Dit zijn de contact gegevens van Zomer Mijas / Costa del Sol om uw reservering te maken of voor eventuele vragen.

803Bezoeken

Kaart

Karakteristieken

  • Klimaat

  • Toeristische informatie

More offers

Andere plaatsen en alternatieven Costasur

Andere paginas op deze bestemming
Tags