Zeetemperatuur Mijas / Costa del Sol | Andalusië


Imágenes

Omschrijving

De gemiddelde zeetemperatuur in Mijas is hoog in de zomer maar ook nog in de herfst. Vanaf mei kan u al genieten van een aangename zeetemperatuur van 17 tot 18 graden.

Augustus en september zijn de maanden met de hoogste waarden van 24 tot zelfs 25 graden. Het klimaat in Mijas dat deze hoge temperauren geeft is beinvloed door de wind. Enerzijds de zuiderlijke wind van het afrikaans continent. Langs de noordelijke kant is Mijas beschermt door de Sierra Nevada, welke de koudere noordelijke winden tegenhoud.

Met een gemiddelde dag temperatuur van 23 tot 20 graden in de herst, en de aangename zeetemperatuur maakt dat u nog steeds in dit seizoen kan zwemmen in de zee.
Alhoewel de gemiddelde temperatuur en de uren zon in de lente vaak hoger is, is de zee eigelijk te koud om werkelijk te genieten van een duik in het blauwe water, tenzij u natuurlijk een atleet bent die liever in frisser water zwemt.

Is het zeewater te fris voor je, dan kan je nog steeds een plons maken in je eigen buiten zwembad!

Contact

Dit zijn de contact gegevens van Zeetemperatuur Mijas / Costa del Sol om uw reservering te maken of voor eventuele vragen.

2539Bezoeken

Kaart

Karakteristieken

  • Klimaat

More offers

Andere plaatsen en alternatieven Costasur

Andere paginas op deze bestemming