Sea Life Benalmadena vlakbij Mijas / Malaga | Andalusië

Imágenes

Omschrijving

Sea Life Benalmadena vlakbij Mijas is een uitstekende dierentuin om het onderwater leven van de zee te ontdekken. Deze interactive zoo laat je de magische wereld van de oceaan en zijn dieren ontdekken. Het park is onderverdeeld in verschillende zones zoals: het haaien domein, the koninkrijk van de zeepaardjes, een oasis voor otters, Nemo's land en veel meer.

U kan door de onderwater tunnel stappen en de haaien en reuze waterschildpad bewonderen. Wanneer u naar het park komt, zorg dat je een van de vele voeder- sessies kan bijwonen. Je kan zelf aan de interactive aquarium een krab aanraken! Het Sea Life centrum heeft over 2000 dieren.

Een educatief programma voor jong en oud. Het centrum wil eveneens bijdragen tot de bescherming van de uitstervende rassen zoals die van de zeepaardjes. Zij redden eveneens zieke en gewonde zeeschildpadden.

Dagelijks geopend van 10 uur tot 18 uur (behalve kerstdag).
Ticket: 16.25€ voor volwassenen, betere tarieven mogelijk indien je je ticket boekt via hun website sealife.es

NIEUW! Fun Tour. Aan de inkom van het park kan je een combinatie ticket kopen welke je toegang geeft tot the Sea Life Benalmadena, het Biopark van Fuengirola en een excursie met Costasol Cruises voor een Dolfijnen trip. Tot 30% reductie.

Geniet van een familie uitstap naar dit Sea Life Benalmadena vlakbij Mijas, slechts 25 minuten met de wagen.

Contact

Dit zijn de contact gegevens van Sea Life Benalmadena vlakbij Mijas / Malaga om uw reservering te maken of voor eventuele vragen.

Adres: Puerto deportivo

Telefoon/fax: 952 50 150

Url:

1567Bezoeken

Neem contact met ons op!

Kaart

Karakteristieken

  • Dierentuin - Route - Excursie - Expositie - Natuur - Aquarium - activiteiten - themapark

More offers

Andere plaatsen en alternatieven Costasur

Andere paginas op deze bestemming