Plaza de Toros Mijas | Andalusië

Imágenes

Omschrijving

Plaza de Toros Mijas is een historisch monument, een museum en een show arena. Deze stierengevechten ring werd gebouwd in 1900 en is uitzonderlijk ovaal en niet rond zoals de meeste arena's. Plaza de Toros bevindt zich in het centrum van het witte dorp, Mijas Pueblo, en het is zeker de moeite waard om deze te bezoeken.

Je kan de Plaza de Toros bezoeken, het kleine museum en de arena zelf voor slechts 3€ per persoon. Het museum stelt enkele prachtige kledij van 'matadores' stierenvechters ten toon alsook oude affiches van gevechten. Eens binnenin de ring kan u zich helemaal inbeelden hoe het is om een gevecht bij te wonen. U heeft hier eveneens een prachtig zicht op de kust.

Je hoeft je echter niet alleen een stierengevecht in te beelden. Elke zondag worden hier nog steeds shows georganiseerd: stierengevecht, flamenco show en paard/ruiter spektakel. Algemene informatie dat je kan interesseren: wanneer op de affiche vermeld wordt, SIN PICADORES, betekent dat de stieren niet met speren wordt verwond of gedood.

Deze show wordt vergezeld van een flamenco show en Andalusische paard/ruiter spektakel. Een show dat in totaal bijna 2 uur vermaak geeft. De prijs van een toegangsbiljet varieert afhankelijk of u een schaduw of zon zitje kiest, en de rang van uw genummerde plaats. Prijzen vanaf 50€ per persoon. Je kan je ticket boeken via je hotel, lokale reisagent of direct aan de Plaza de Toros. Reserveer tijdig.

Contact

Dit zijn de contact gegevens van Plaza de Toros Mijas om uw reservering te maken of voor eventuele vragen.

3247Bezoeken

Kaart

Karakteristieken

  • Museum - Excursie - Folkloristische shows - activiteiten

  • Shows

More offers

Andere plaatsen en alternatieven Costasur

Andere paginas op deze bestemming
Tags