Automobiel Museum Malaga | Mijas | Provincie Malaga


Imágenes

Omschrijving

Dit fantastisch automobiel museum vlakbij Mijas is gevestigd in the hoofdstad van de provincie Malaga. Het voor malige tabak fabriek uit 1923 is omgetoverd tot een museum met meer dan 90 wagens. De grote merken zijn hier natuurlijk vertegenwoordigd: Bugatti, Ferrari, Rolls Royce, Bentley, Jaguar en veel meer. Maar dit museum heeft u meer te bieden dan enkel automobielen.

De combinatie van cultuur, kunst en geschiedenis maken dit museum uniek. Het museum heeft eveneens een grote collectie van meer dan 300 'vintage hoeden' met ondermeer hoeden van Dior, Chanel en Givenchy. Recent een nieuwe mode collectie van de grote diva's van de 20ste eeuw is toegevoegd aan dit museum. Deze gallerij geeft u een overzich van de Haute Couture mode van zijn prille begin tot de jaren 70.

Dit automobiel museum heeft ook een Eco tour. Om respect voor de natuur te promoten, biedt men hier een speciale toer aan voor kinderen van 4 tot 18 jaar. Via activiteiten en workshops leren ze hier de beginselen van veiligheid op de weg en duurzame energie. In de expositie van 'alternatieve motoren' kan u de 'Milburn Electric', terugvinden. De eerste elektronische wagen uit 1916 dat reeds 100 km per uur haalde.

Museo automobilistico Malaga is geopend van dinsdag to zondag; 10 uur tot 19 uur.
Inkom: 6.5€

Contact

Dit zijn de contact gegevens van Automobiel Museum Malaga om uw reservering te maken of voor eventuele vragen.

Adres: Avda Sor Teresa Prat, 15

Telefoon/fax: 951137001

Url:

900Bezoeken

Neem contact met ons op!

Kaart

Karakteristieken

  • Kunst - Geschiedenis - Monument - Museum - Expositie

More offers

Andere plaatsen en alternatieven Costasur

Andere paginas op deze bestemming