Bioparc vlakbij Mijas | Andalusië

Imágenes

Omschrijving

Deze dierentuin Bioparc, vlakbij Mijas in Fuengirola, is unique in zijn soort. Gelegen in het drukke centrum van Fuengirola, komt u zodra u de deur doorgaat in een heel andere wereld. Het park is verdeeld over 3 grote delen: Madagascar, Ecuatorial Afrika en Zuidoost Asie. Naast deze typische fauna en flora kan u ook een speciale exhibitie bewonderen: Amfibieën in gevaar.

Momenteel is er een special show/ exhibitie: 'The clear of forest'. Hier kan u zowel vogels als andere dieren van het tropisch woud observeren. Biopark heeft een autentieke omgeving voor deze dieren gebouwd en u kan zien hoe deze zich gedragen in deze natuurlijke omgeving.
Dit is de eerste keer dan u in een zoo zowel zoogdieren als vogels op dezelfde plaats kan bekijken en hun interactie bestuderen. De scene die opgebouwd is bestaat uit 2 enorme bomen, een waterval, een rivier met tropische beplanting en neemt je mee naar het hart van een tropische jungle.

Openingsuren zijn dagelijks vanaf 10h. In de winter sluit het park om 18h. Tijdens de zomermaanden juli en augustus kan u zelfs tot 23uur naar deze dierentuin. Het park bied u zelfs een tour met gids aan, inbegrepen in uw toegangsticket tijdens het weekend op bepaalde uren en in juli en augustus, dagelijks. Informeer u bij de ingang wanneer deze tour start.
Een uitstap naar Bioparc bij Mijas is zeker een van de leuke dingen om te doen.

Contact

Dit zijn de contact gegevens van Bioparc vlakbij Mijas om uw reservering te maken of voor eventuele vragen.

Adres: Avda. Camilo José Cela, 6-8

Telefoon/fax: 952666301

Url:

1226Bezoeken

Neem contact met ons op!

Kaart

Karakteristieken

  • Dierentuin - Natuur - activiteiten - themapark

More offers

Andere plaatsen en alternatieven Costasur

Andere paginas op deze bestemming
Tags